Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko samo ljepote ima u različitostima samo kad bi idioti to mogli shvatiti. Poruka za te idiote (čitaj: nacionaliste) - Meni ne smeta tvoja drugačijost, ja volim tvoju drugačijost. Meni samo smeta što ti misliš da je tvoja drugačijost važnija i bolja od drugih drugačijosti koje, po tvom mišljenju, treba eliminisati.
umukni ustasice
@husoo Hahaha. Žao mi je što te moram razočarati, ali nisam od te vrste. :) Huso, Husnija, Huseine (ili kako već), sramota me što ja i ti pripadamo istoj skupini. Lijep nastavak dana ti želim sa željom da se izliječiš od te mržnje prema drugačijem. ;)
zanimljivo...
Tomica je musliman,ima cetiri zene. Bravo hadzija. :)
meni su oni uvijek bili strašni za gledat se :o nezz sto