Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmetli mu dusi, bio je dobar covjek i talentiran glumac,nek ti dragi Allah podari lijepi Dzennet
Zaim Muzaferija je bio velicanstven covjek i glumac, Allah mu rahmetelje, a nepismene ljude na ovom forumu, kao sto si ti Sandra nabijem u guzicu da lete odakle su dosli i da se vise nikad ne vrate.
nek mu je vjecni rahmet
Bosun Salgosun,ozalostenoj familiji kao i svima koji su bili uz njega i podrzavali ga tokom svih ovih godina
Nek mu je rahmet.
NEKA MU JE VJECNA SLAVA.
rahmet mu dusi vjecni! DA MU DRAGI ALLAH NAJLJEPSE MJESTO U DZENETU DA!
NEK POCIVA U MIRU..DOAJEN NASE FILMOGRAFIJE..
E Zaime prvo rahmet ti dusi Allah be upon u ali jesil to otiso za haverom aljom???
zao mi Zaima.Bio je dobar glumac i dobar covjek.Nek mu je vjecna slava.
neka mu je rahmet dusi..... a ti sandra mars tamo na vlaske stranice,sta ti matere ti trazis ovdje glupaco jedna neodgojena!
Sandra , serem ti se u ta usta smrdljiva!
jebi se sandra glupaco! Zaimu Rahmet vjecni i ostat ces legenda.
Nemate pojma kakav je bio covjek. Bio je ters, a njemacki je pricao kao i svi baustelci poslije godinu dana boravka u Njemackoj. Uopste nije bio divan, bio je vise nego grozan, kao covjek. Kao glumac je bio izvrstan.
eh..boze...sta se desava ovoj zemlji..svi nam fini i posteni ljudi odose..i davorin ...i mirza...legenda do legende....al onda opet svi cemo jednom tako zavrsiti....nek mu je rahmet dusi...oh...boze