Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobara serija... dobar glumac!
ma sta dobra, odlicna serija. u posljednje vrijeme je repriziraju i bas uzivam gledajuci je :-)
@gladijajator Mucke su i kod mene broj 1. Ne mogu da razumijem ove nove generacije kakve gluposti gledaju i cemu se smiju... Tugo moja!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Her Flick na aparatima!!
http://net.hr/hot/tv/bio-je-veliki-zavodnik-rene-iz-serije-allo-allo-je-homoseksualac/ Koliko li je ovaj samo kurčeva popušio
http://net.hr/hot/tv/bio-je-veliki-zavodnik-rene-iz-serije-allo-allo-je-homoseksualac/ On je prije svega bio homoseksualac,zašto se to ne objavi??
Pocivaj u miru legendo You stupid woman
.ooooooh Reneee 😂
ju stupid vumen...:))
hvala ti sto si nas nasmijavao !
Dio bezbriznog djetinjstva
gigant od glumca serija je bila vrhunska vidim da svi spomninjete mucke i alo alo ali bilo toga jos 1 U Autobusu 2 Yes Ministre 3 Falicni Pansion 4 Crna Guja 5 Madam Bouqet 6 Dajv Alan 7 Leteci Cirkus Monty Payton a ima jos toga englezi su majstori bez premca za crni humor
@Avalon777 Serija pod brojem 5 se zove "Keeping Up Appearances". :) Valjda na to mislis? Ima još i "Absolutely Fabulous" i "Vikarica iz Dibely-ja". I "Miranda" je bila dobra serija, kad su u pitanju novije serije.
Odmah iza Dela I Roddersa..... RIPR
..ohhh, renee :(
Bio je stvarno dobar glumac.
Adio René, bio si nenadmašan.... mnogo sam tužan ali to nam je sudbina...
R.I.P.
Tek sad na blicu procitah da je bio Homic. Pih, ko bi rekao.
WTF pihhhhhhhhhhh
@Gigatron Cemu minusi, istina je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
legendo neka ti je laka zemlja .umiru pravi veliki glumci a ovi danas je smijesno ,prijasnje serije su imale dusu a ovo danas je sev nekako nasilu uz sav tehnoloski napredak i mogucnosti .
Mnogo,mnogo mnogo lijepih sati se provelo uz vase velicanstvene epizode i mnogo ste ljudi nasmijavali i u to ime R.I.P Dok sad ljude truju tursko spanskim smecem
Stari britanski humor Alo, Alo; Mućke