Priključila se glumačkoj ekipi
0
Uma Thurman u filmu "Nymphomaniac"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mmmm jedva cekam, napokon jedan takav film i o nama zenama koje uzivamo u nasoj seksualnosti.
lol, commi je stvarno retard
radi tih komentara ces citav zivot trljav dlanom glavic a klitorisa neces vidit osim osih stranica(www.klixtoris tacka ba)
...uh kako bi trljo ovoj Umi glavićem po klitorisu...
Wow.. Lars von Trier.. Njegove filmove ili volis ili ne. Al jedno je sigurno.. bit ce to neki bolesni \"littlebitoutofthisworld\" uradak 100%. Jedva cekamo :)
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve evropske države iz tog vremena, pa tako i Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmlađih kraljevina na Renesansnim Kraljevstvima. Naša Kraljevina trenutno ima nešto više od 300 stanovnika i imamo samo jedan grad (Zenica). U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlučujete kojim će putem ići vaš lik. Moguće profesije su krojač, mesar, kovač, mlinar, pekar, stolar. Također možete biti gradonačelnik, svećenik, general, ban, čak i kralj. Možete ići drugim putem i biti lutalica, pljačkas ili samo obični građanin koji voli doći u krčmu i opustiti se uz pivo. Možete se oženiti/udati i osnovati svoju porodicu. Pridružite nam se i zabavite. Možda vam se igra na početku učini teška, ali već na početku ćete dobiti poruku od ličnog mentora koji će vam pomoći da shvatite igru.