Zrinka Cvitešić i Leon Lučev
0
"Uloge Lune i Amara su bile najteže do sada"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zrinka je živi sex
na city.ba ti sve pise o kartama gdje se mogu kupiti, koliko kostaju, itd.
nema od ovoga nista, hrvatski glumci su svakako nula, mogu u sapunicama glumatati. film ne moze valjati. jedan je pavle vujisic sto je pricao nasim akcentom kao maternjim, inace ti pokusaji bivaju katastrofalni. a i ova tematika iscezne kroz par godina, to je kao oni americko-vijetnamski flimovi, danas se niko ne sjeca. nista nema od ovoga kao ni od avatara. zato ovo malo duse i razjareni bik ostaju vjecni.
zablude, lazi, ulagivanja... tuzni neznabozacki zivoti... da nije smijesno bilo bi zalosno.
U BiH je previše naglaska na filmovima iz Sarajeva, zašto nema više filmova iz Istočnog Sarajeva? Kada će neka PC produkcija predstavljati BiH na zapadnim festivalima?
koji ste vi mamlazi.
pa iz hrvatske su,nisu iz japana.chuj jel bilo tesko savladat bosanski jezik,jedan te isti jezik,koj glupo pitanje
Danas sam je oko 14h vidio u Trasi i bas se pitao ko je ova prelijepa zena... Nisam ni imao pojma. Na kraju mi je zao sto sam i saznao o kome se radi... Malo vise dostojanstva joj ne bi skodilo.
Film je vjerovatno zanimljiv,gledao sam neke inserte...
Zalosni komentari, sve nesto kao.. jarane ba....nesto satro kao....kao neko ruzan....vidi mu glave.....neko bi prcio...jos se zivi u eri nadrealista od kasnih osamdesetih, i ubjedeni su da je to \'in\'. Nije cak vise ni simpaticno....vec dugo vremena. Kakve su sanse da ce ovo doprijeti do nekoga? Da.....tacno, nikakve. Naprijed onda, punom brzinom nizbrdo...do kraja, nema jos puno.
koji kreteni. toliko o vašoj kulturi, demokratiji, širokim vidicima i ostalom...ništa vi to ne posjedujede, pa vi ne znate ni film komentarisati a da ne vrijeđate muslimane...kako tako. da vam nije toga vi biste do ujutro uvehnuli, jer vam se bolesne duše hrane takvim stvarima. a ti iz dijaspore da si bio tu kad si trebao biti živio bi na drugačiji način a ne u komunizmu još uvijek.
to sto Djamila Zbun zeli da poruci svojim skromnim uratkom je da je bolje bit opijen religijom nego opijen alkoholom, mada se ja nebih slozio jer vjernici su bili i najveci zlocinci u proteklom i svakom drugom ratu dok smo se mi nevjernici ,ateisti,pagani i pankeri oopijali u dijaspori.Ukratko zeli da nam priblizi i pokaze selefije kao fine komsije sa cetvrtog koji nepiju ali zato briju kad se magla spusti
Da mi je , o da mi je , da poozaaaaaajmim tvoooju serbsku paaaamet na par danaaa, bio biiii svijez i odmoraaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
Ne kontas ti jarane njujorcane. Treba imati naglasak, kontas tikvane?
\"Je li bilo teško savladati bosanski jezik?\" WTF !?