Premijera
30

U Sarajevu prikazan film koji okuplja najpoznatije influensere i youtubere iz regije

Klix.ba
Foto: T. S./Klix.ba
(Foto: T. S./Klix.ba)
U multiplexu Cinema City sinoć je održana premijera film "Ideš? Idem!", nekonvencionalnog projekta koji je prvi put na filmu okupio najpoznatije influensere i youtubere iz regije.

Veronika Rosandić, Kaja Kočevar - Kaya Solo, Vid Juračić, Fran Lauš, Bogdan Ilić - Baka Prase, Nika Ilčić, Amel Družanović - Meca Cazin, Nenad Krstić - Tony TCTN imena su domaćeg virtuelnog prostora koje je publika Cinema Cityja sinoć imala priliku gledati na velikom platnu.

Spomenuta ekipa kreće na spontano putovanje, na kojem će ih zadesiti neočekivani događaji, zapleti i raspleti, kroz koje će otkriti nova saznanja, obnoviti stare ljubavi, ali i započeti nove, a sve s konačnim ciljem da putovanje završe na velikom gejmerskom okršaju u Istanbulu.

Posjetioci Cinema Cityja bili su ugodno iznenađeni prilikom da se druže s ekipom filma na crvenom tepihu.

Ideš? Idem! je dugometražni prvijenac Ljube Zdjelarevića, scenarij potpisuje Nikolina Bogdanić, produkciju Kinoteka, a producenti filma su Barbara Jukopila i Ljubo Zdjelarević. Direktor fotografije je Raul Brzić, a montažu potpisuje Ana Marija Sremec. Distributer filma je 2i Film. Film je nastao u produkciji zagrebačke Kinoteke i distribuciji 2i Filma.