Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, nego su ovi shvatili da su se borili za fotelje politicara i da je samo njima dobro a misleci da treba nekoga da napadaju ili se brane ,kako god,...onaj borac zaglavi zatvor zbog 2 m drva a koga zaboli fupe osmd njih kako zive pripadnici tih naroda eto koji kao ne mogu zahedno nego hajte u rat a mi cemo u podrume pa kad zavrsi profiteri u pr e safove.
Sjedenje ove trojice zajedno ima za cilj da izjednaci agresora i napadnutog... E, u to nas necete moci uvjeriti. Naravno da smo protiv rata, da cijenimo mir, ali nemojte nam prodavati 'nesto pod nesto'. Znamo mi sta bi nam bila opet duznost i nuznost kada bi nam udarili na gore nabrojane vrijednosti...
Nije nama Bosancima (koji su branili Bosnu) rat bio cejf i avantura... Nismo mi i rat usli radi adrenalina pa tek poslije shvatili da je rat isuvise zeznut i da nismo ni trebali ratovati. Mi smo, bolan, branili sebe, porodice, kucni prag, drzavu, vjeru, obicaje... Mi smo bili izlozeni agresiji susjednih drzava.
Mir ce nastati od onog momenta kad prestanete rat uopce spominjati. A vi uporno o tome vec decenijama pricate i filujete sirotinju kojoj jedino i prodajete nacionalizam