Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocito da su organizatori SFF-a iznad zakona i rade sta hoce
Festival je omogućio posebnu online platformu - SFF On Demand...... Fino'e to fkt' - imat' izbor ;) a s'obzirom da puno ra'e dodje - 'nako - il' ti ga 'vako - svak' iz nekog svog razloga - neko zbog lijepih zena hmmmmmm neko'e tuuuu - neko opet i da hajruje neeeeshto - svak' iz nekog svog razloga - ps' proshirite taj kutak za alternativnu kinematografiju!
404 page not found.. i dajete ljudima ane otvara se.........
pa neće vam niko doći I D I O T I
Purivatri samo da je pare klepati hebo zdravlje
U nadi da će SFF otkazati sve skupove zbog Corona virusa kako bi građane Sarajeva uvjerili da su odgovorni i da SFF ne želi ugrožavati njihove živote.
Organizatori sff-a jadni da jadniji ne mogu biti.