Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po komentarima zaključujem da fakat iskompleksirano-depresivni ljudi komentarišu na klix-u
@sodi33 Hej! Neki od nas seru ovdje i klix im pomaze da efikasno isprazne crijeva.
reciklažine reciklaže reciklaža
Njega je Slovenstina sjbala skroz. Vrati se svome BH jatu Djuka pa da vidis kako ce ti se vratiti zdrav smisao za humor. Lahko prihajaj
Ni priblizno ; )))
izgleda da se sve svelo na prdež....
...nema više love od slovenaca za snimanje filmova i serija...
Pokazao je on svoje lice kada je trebalo, pametni su shvatili njegov izričaj i pogled u naše bolje sutra. Od tada za mene uopće nepostoji, a njegov rad i uspjeh su njegova lična stvar.
Kad si nepismen sta se javljas ?
Branko Đurić je samo ostataka nekadašnje "Sarajevske raje" koji pokušava da proda svoje gluposti modernim generacijama. Zaboravlja da je fosil koji je ustvari propali glumac i koji je uistinu nebitan na današnjoj sceni, i pokušava da od ničega napravi nešto. Đuro, zamolio bih te da odeš u mirovinu i ostaviš nove generacije na miru.....nemoj propagirati "Lažni Sarajevski identitet" ljudima, nisu više ovo komunistička doba!
Sta ce vama prodati kad vi samo naoruzanje kupujete
Najjači je bjeg sa mjesta zlocina...al zapetlja noge :)))
ne razumijem zle komnetare, mene je nasmijo, čojk je pozitiva .. bio i osto
Jos jedna sarajevska legenda koja je pobjegla od islamista bas kao i kompletna lista TLNa
@sodi33 sto bi tamo Djuro je za svjetske gradove, ne za cetnicke ili vase vehabijske
Djuro.....i djurine carolije.............ne pale vise
Otpjeva on onu : "ovo je samo moja zemlja..." i kidnu u Ljubljanu. Sad nam prodaje m*da pod bubrege sa otrcanim fazonima
Đuro, prno si u fenjer.