Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K.U.R.A.C. P.U.Š.I.O. P.E.D.E.R.U.
Magistar nije titula, nego zvanje.
za Andreja: Damir nikad i nece napraviti nista bolje od ovakvih emisija jednostavno zato sto nije dobacio dalje od Tonija Cetinskog, Severine ili slicnih \"megazvijezda\". Emisije tog tipa su zastale u vremenu prije nekih 20 godina, nazalost. Ne kritikujem Damira kao osobu, ali njegove emisije nisu zanimljive ni mojoj neni od 86 godina.
Jedna velika kritika za Damira Sehanovica! Da li te je stid sto za sve ove godine uporno nasm podvaljujes pod zvijezde i kvalityetne muzicare osobe tipa Tijana Dapcevic, Danijele Martinovic i slicno smece? Kako to da za sve ove godine nisi nikada napravio ni jednu emisiju o istinskim muzickim velkanima sa podrucja ex Yu kao sto su Darko Rundek, Van Gogh, Elektricni Orgazam, Vlada Divljan, Koja i Disciplina Kicme, Patibrejkersi, Jura Stublic i Film itd.?
nova ljubav?nevjerujem...ružan si,brate!!!