Film/TV
0

U maju mnoštvo novih filmova u Cinema Cityju

Nakon uspješnog prikazivanja trećeg nastavka popularne filmske franšize i nova filmska sedmica u Cinema Cityju je u znaku "Iron Mana 3" u 3D verziji.

Tu je i nova komedija koja će vas istinski nasmijati i oraspoložiti, a zvjezdana glumačka ekipa odvest će vas putevima zapetljanih porodičnih odnosa. "Vjenčanje godine" (The Big Wedding) je na repertoaru Cinema Cityja od 2. maja. To je vjenčanje na kojem će se okupiti cijela porodica. Hoće li varka proći ili ne, otkrit će nam na vjenčanju godine.

Epska priča koja istražuje neraskidive veze između očeva i sinova, "Grijesi očeva" (The Place Beyond the Pines), od 2. maja stiže na repertoar Cinema Cityja. Film prati dvije generacije, četiri muškarca, koji se bore preovladati svoje krvavo naslijeđe. Mistični motorista Luke očajnički se pokušava pomiriti s Rominom, ljubavlju svog života, koja mu je nedavno u tajnosti rodila sina. Pokušavajući osigurati pristojan život svojoj novoj porodici, Luke se odlučuje za pljačkanje banaka. Drama se razvija u toku petnaest godina, dok grijesi iz prošlosti sustižu dvojicu dječaka koji se bore sa vlastitim naslijeđem.

Najavljujemo i najotkačeniju komediju o više različitih priča u kojima glume neka od najvećih imena Hollywooda, "Film 43" (Movie 43). Ovaj film možete pogledati od 2. maja.

Pretprodaja ulaznica za svjetsku premijeru SF akcije "Zvjezdane staze: Prema tami 3D" (Star Trek: Into Darkness) počinje 29. aprila.

Odlazak u kino od sada je jednostavniji. Ulaznice od 22. aprila svi posjetitelji Cinema Cityja mogu rezervisati i SMS porukom na broj: 060/319-47-61. Rezervaciju ulaznica putem SMS-a moguće je izvršiti svaki radni dan u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

Iznenadite vama drage osobe, poklonite im druženje u Cinema Cityju. U ponudi su vaučeri od 30 i 50 KM.

Sva dešavanja pratite na oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija i o nagradnim igrama u Cinema Cityju.

Sve upite možete poslati i na info e-mail: [email protected].