Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gotovina spasilac Bosnjaka
Sude mi...zato sto svoje volim, volim najvise...
Onda i napravite film o Paveliću, ustaška HDZ gamad!
Ja jakog filma, niti su ikad bili muzikalni niti filmski majstori, de i to da vidimo ali nevjerujem u tu vajdu.
budzet filma 7 miliona...kao hiljadarka
Ovo će bit spektakl, kakva Bitka na Neretvi...
siroki brijeg 2019 glavni grad rvatske
Jah,zanimljivo je ovo...general,kasnije naravno,je bio komandant obrane,kao,druge vojske u drugoj državi,jer je njegova matična,imala pravo,da se brani na teritoriju druge države od napadača iz druge i treće države...ma bez veze....Vrdoljak je ok,Višnjić također....ali,na ovaj način,legitimirali ste prisustvo u BiH,a niko vas zvanično nije zvao...
kreditne kartice na aparatima
:) Pa to samo ustasama može pasti na pamet. Mislim, kinematografija im je oduvek bila sranje, pa možda ovo popravi stvari. Neki srebrni medved, ovo ono.
@lijepi huso ! Au kakav argument! Vi ovako generalno jos gluplji nego kad Sam Ovde Bila aktivna. Ja mislila to nije moguce Ali eto :)
Sta Gotovina ima sa BiH neka snimaju u Hrvatskoj..
nema nishta gotovina sa BIH, sve je na kredit....
hocel biti obradjene otmice i pljacke iz Francuske, streljanje zarobljenika u Mrkonjicu, sumnjive privatizacije i steceni ogromni kapital?
GOTOVINO JESIL SKORO NA KUPRESU BIO MAJKE TI GA NATAKARIM HAHAHAHA
Dali ce kakvu ulogu imati Nemanja, eto prilike da se pokaze na Bosanskom tlu.