Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Vam brate na nagradi al ja nisam mogo doci..gripa me sprpala, evo umirem..al hvala u svakom slucaju
vidi stvarno-......svaka cast..mozda i dodjem..
KOji sam ja kreten , nisam vidio mail na vrijeme ...propadose mi karte...a ko je ovaj sto se predtavlja kao ja...
E moj Sinisa, ti si ko točak haman. Ama normalno da će doć po nas sve, prvo idu po Emira u ponedjeljak, ONDA ti tek ides na red, a meni valja sjedit ispredKuće dvaaa dana. E tako ti je to sa nama zenama, ko fol ravnopravni, a sipak, ja zadnja :-( Sta je sa onim \"prvo dame...\". Dobro je da je sunce pocelo, necu se smrznut po danu barem, a mozda mi i majka donese koji rahatlokum, nadam se da nece bidnut sa onijem u sredini ko u hurmasice, onaj orah...
oni ti ga sipuuu emireeee
E bas si klokuz i to onaj pravi. Nisam znala da ima takvije ljudi povazdan idalje. Ja sam samo htJela da odem u ovo kino rahat ko rahatlokum sto ga moja majka stavi u vitrinu pa ga ne smijes dirat, nego samo kad ona ponekad izvadi jedan a ti ga uzmes, jedes, a u sredini bude orah. Joj ti su mi najgori sa orahom, pa nije to kolac, to je rahatLokum. Eto cmok.
@EMIR Pa bolje da dodjes u kino, mrak, treba milion, mozda sta i ufatis :-)
Sinisa, dacu ti ja karte, prodaj i kupi sebi kabeze da zalijes poslije kokica... Mozel? Sta ja dobijam naUzvrat?
Sinisa, ili lezi pod valjak, nebil se ispravio
Hej to sto sam ja jedina zemsko ne znaci da mogu i tam i vam. Odlucite se sa kim cu da idem. Joooj moram se nasminkat i dobro napudrat nos i kojesta.
Ja svoje karte ipak, poklanjam u dobronamjerne svrhe! Jebo film, odo gledat trebe na putu..
Hej nemojte koristiti moje ime. Ali ideja vam je dobra!!! :-)
Mogul ja koga povest na ovaj film, pa kad mene Emir povede da povedemo jos nekog...???
Alisa, dodji da vidis moje cudo :-)
Ja bih volio selma s tobom dje drugo otic, da te gledam ko od majke rodjenu, pa da budemo u nasoj zemlji cuda, da damo sinisi nase karte, pa da odemo gdje na livadu ? MOzda naidje drvosjeca ?