Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i u Sarajevu se snima druga sezona ''Alije'', evo vam ga na
@premudri Zvuči dobro. Nije li to u novoj sezoni ''Criminal minds?''
sezona 2 ce se iskljucivo bavit događanjima 92-95 i zvat ce se "igra trezora " :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kraljev Mudobran
Čović I Komšić primijećeni na setu. Jedva čekam nove epizode.
Veliki za obozavalac Natflix-a ali stvarno nisam ni jednu epizodu GoT gledao. Nesto mi se ne da. Trenutno pratim Star Trek Discovery - fantastična serija!
U sarajevu se snimaju cevapi
serija sa zmajevima, patuljcima, kamenim ljudima, mrtvim ljudima koji hodaju ali koji nisu zombiji, sa par sisa i guzica... ma mora valjat. svaka cast za marketing, obrazac kako treba "prodati" robu.
Igra prijestolja, to u nas igra svake 4 godine, evo sad će u oktobru nova sezona...
Nisam pratio ovu seriju ali sam čuo za nju, inače slabo pratim serije. Onda sam pogledao prvu epizodu i bukvalno u dva, tri dana pregledao sve serije, sedam sezona. Odlična serija. Slična stvar mi se desila i sa The Walking Dead. Za kritičare mogu reći da serija nema golotinje i nasilja onda to više i ne bi bila ta serija.
Što se tiče ovog hodanja po svijetu i snimanja danas za to gotovo i nema potrebe jer su specijalni efekti dovedeni do te mjere da se sve može snimiti u studiju.
mislio sam da je manji šund dok nisam vidii inserte na yt
Svaka cast za Dubrovnik, al ova serija je jedan veliki odron. Fuj
BRAVOOOOOO