Film/TV
4

U Cinema Cityju održana projekcija filma Where the Trail Ends

Klix.ba
U ponedjeljak navečer u punoj sali Cinema Cityja je održana projekcija filma Where the Trail Ends. Na ovom događaju okupio se veliki broj biciklista kojima je projekcija poslužila kao dobra motivacija za početak nove sezone.

Ovaj film sadrži mnogo uzbudljivih situacija koje izazivaju adrenalin. Prikazano je kako ljubitelji ovog sporta traže nove biciklističke staze širom svijeta kako bi izvodili nove trikove i probijali limite.

To su radili sa velikim zadovoljstvom. Bilo im je intrigantno šta nosi nova staza. Naglašeno je kako je prilikom traganja za novim linijama bilo strmih uspona, još strmijih staza. Ipak, kada su bili na vrhu i kada su ih prošli trnci prilikom spuštanja, ljepoti nije bilo kraja. Film je oduševio mnoge prisutne.

Treba istaći da je nekoliko predstavnika različitih disciplina dobilo i Prestigio kamere. Oni će u narednom periodu učestvovati u snimanju kratkih sportskih filmova koji će svoju premijeru doživjeti na Festivalu urbanih ekstremnih sportova Valterise koji će se od 23. do 25. augusta ove godine održati u Sarajevu.

Nakon projekcije filma organizovan je koktel gdje su se svi prisutni družili u ugodnom ambijentu.