Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeba mi post. Morao sam se napiti vode i trznuti jednu ljutu, kad vidjeh "Dan nezavisnosti: Nova prijetnja" jos u 3D. Film za ljude sa IQ ispod 50. A i prvi je bio nesto nedopustivo glupo. Eto time nas tove, to nam je zabava, nemastoviti kretenluci.
dragoga ti boga koje je ovo smeće "dan nezavisnosti 2", jahanje na staroj kavazi slavi prvog filma koji je inače bio da te bog ubije šund.
romantic movies ewwww !!!
hoće li i u ovoj verziji Dana Nezavisnosti predsjednik sjesti u avion kada već sve propadne srušiti 8 alien lovaca pri tome avion na rezervi?
naravno. s tim da on izvrsi harakiri i potom prezivi.
pa to je taktika da misle da je mrtav pa se alieni opuste pa onda on skoči i mašinkom ih tatatata
dan nebeskih, nova prijetnja zemlji u 3D