Film/TV
7

U Cinema Cityju gledajte "Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 3D" i "Tu sam pred tobom"

Od 23. juna na repertoar Cinema Cityja dolaze dva nova filmska naslova "Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 3D" i "Tu sam pred tobom".

"Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 3D" imat će svjetsku premijeru. Riječ je o akciji, avanturi i fantaziji Rolanda Emmericha u kojem uloge tumače Liam Hemsworth, Bill Pullman i Jeff Goldblum.

Decenijama nakon prvog napada vanzemaljaca, Zemlji prijeti novi napad. Umjesto Willa Smitha ovog puta ćemo gledati Liama Hemswortha, no zato će ostatak originalne ekipe (Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox) reprizirati svoje uloge.

"Tu sam pred tobom" je ratna drama/triler nastao prema bestselleru Jojo Moyes sa Emilijom Clarke, Samom Claflinom i Jennom Coleman u glavnim ulogama.

Lou Clark je tek obična, jednostavna djevojka koja je nedavno izgubila posao u lokalnom kafiću, kojim je bila izrazito zadovoljna. Will Traymor imućan je muškarac bogatog životnog iskustva u čijem ga je prikupljanju omela teška prometna nesreća, prikovavši ga za krevet i učinivši ga ovisnim o tuđoj njezi. Njihovi će se putevi ispreplesti u trenutku kada Lou postane Willova lična asistentica što će imati jak utjecaj na oboje i naposljetku im donijeti avanturu života.