Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kad nas traje dobrih 25 godina jer djeca koja su u ratnom periodu boravili u podrumima dans to ispoljavaju na nekakv čudan način, definitivno su doživjeli transformaciju...
This is going to be fuckin awwwwsome
vako je i kad dobiješ partijsku knjižicu, od herlavca postaneš ministar .. pritiskom na enter
Prvi dio je odličan, baš podsjetnik-hvala, gledaću danas.
Što bi rek'o budžetlija "JU!! manji ..... mi regres."
the rock postao prava holivudska zvijezda... svaka mu cast...
Jedan od rijetkih ljudi u Hollywoodu za koga se ne vežu nikakvi skandali i koji je karijeru izgradio čistim i poštenim radom.
Ma bez Robbin Williamsa nema nista
Znači na putu su da upropaste još jedan, mogu slobodno reći, antologijski fim, sa velikim Robinom Vilijamsom. :( Postoji li išta u šta se ovaj Dvejn neće uvaliti?