Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R. I. P legendo
najveći dingospo
Jedini pravi Dzejms Bond.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
najbolji 007 ikad
svi 007 glumci iza njega su isfeminizirani...pogotovo ovaj zadnji...te manikir pedikir...te zatezanje lica depilacija crtanje obrva i sjaj za usne...jos samo da pocne nositi stikle...
RIP za najboljeg Bonda.
Zbogom Sone,hvala za svaki film,pocivao u miru,,,
Veliki glumac, RIP!
vidim i ti si pametan, pa svi znaju ko je dzejms bond..
ali nije prvi Bond
On I Roger Moore bili najbolji u ulozi James Bonda,a jos I u filmovima Lov na Crveni Oktobar,I uloga Ramireza u Highlander u ,sjajan glumsc bio,R.I.P.
RIP KING
Neka ti je lahka zemlja legendo,volim tvoje filmove.
Najbolji Bond, pa vi kako hocete...
Odlaze glumacke legende
Kakav glumac.
RIP
Glumac. Glumcina. Laf. Legenda. Docekao dobru starost. Pocivao u miru. Nisam tuzan jer zivotu dodje kraj a i nazivio se fino, nego sam srecan sto sam imao priliku da ga gledam.
Da mu Allah podari lijepi Dženet
Bio je odličan glumac i veoma šarmantan
među 5 najboljih...R.I.P