|

Traži je i Playboy: Dobila posao voditeljice vijesti nakon što je pokazala grudi na audiciji

Traži je i Playboy: Dobila posao voditeljice vijesti nakon što je pokazala grudi na audiciji
54
Klix.ba
26.9.2015. u 09:45
112
komentara
54

dijeljenja
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
Dvadesetjednogodišnja Enki Bracaj dobila je posao voditeljice vijesti nakon što je otkrila svoje grudi tokom audicije na albanskoj televiziji Zjarr. Šefovi televizije bili su toliko impresionirani da su joj odmah ponudili glavnu spikersku ulogu, što je Enki prihvatila.
Voditeljica je nosila samo sako koji je prekrivao ali i otkrivao grudi, što je doprinijelo većoj gledanosti dnevnika. No, njeni poslodavci su postali bijesni kada su čuli da je Enki odlučila unovčiti svoju slavu tako što je prihvatila ponudu Playboya da se skine i pokaže svoje grudi.

Zbog ove odluke, Enki je suspendovana. Nagost i toples su još uvijek tabu u konzervativnoj Albaniji gdje 60 posto stanovništva čine muslimani.

Direktor televizije Ismet Drishti kazao je kako je voditeljica suspendovana i da trenutno vode pregovore s njom kako bi je odgovorili od fotografisanja za Playboy.

"Trebala bi se koncetrisati na novinarstvo i svoje studije. Rekao sam joj da ne ide na to snimanje. Još pregovaramo i nadamo se rješenju problema", kazao je.


Istakao je da je Enki zaposlio jer je shvatio da se na televizijskim stanicama u Albaniji uvijek pojavljuju ista lica koja nose istu političku poruku, te je ona bila nešto novo i svježe.

Otkako se pojavila na malim ekranima dobijala je mnoge ponude. Studira odnose s javnošću na lokalnom fakultetu.
Prijavi grešku


Komentari (112)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...