Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo će, ili biti najbolja serija ikada ili najgora, ne može biti sredina. Filmove sam volio, nadam se da će me i ovo oduševiti.
BullevarKaknja Frodo je amerićka izvedenica za Fudo. Daklem Bošnjak je.
Bio je i The grand tour najskuplji autoshow ali nikad nije parirao Top Gearu bez obzira sto je ista postava. Sto amazon radi tesko da ce valjati, da radi HBO mozda bi i valjalo
Tolkien napisao Hobbit (za djecu, film je los i ne predstavlja vjerno knjigu), Gospodar prstenova, Silmarion (nedovrsen). To je to. Sin mu umro, sad mogu da cerece zaostavstinu kako hoce, izmisljajuci nove likove iz dupeta preplacenih holivudskih, nemastovitih, pisaca.
Crni vilenjak Zena hobit ( ili osoba prije nastanka hobita) Zena (kraljica?) Patuljaka E jos gay ork i to je to
Mislim da pored trilogije Lord of The Rings, Hobit je bio promašaj, nekako neprirodna gluma, sve to lijepo izgleda dotjerano ali to nije bit, a mislim da će i ova serija biti isto. Nadam se da griješim.
Masakriranje tolkins
MRŠ NAYEBEM VAM SE MAJKI IDIOTSKIH
Samo da ne pokvare sex scene.
Gospodar Prstenova...najbolja trilogija ikad. Knjiga je jos bolja...ko je razumio poentu knjige 😉😉... moglo bi valjati i ovo sto prave
Glumili u seriji golum Vulin.
bolje da najave najbolju nego najskuplju
Bice super!