Okuplja se stara ekipa
0

Tori Spelling ipak u nastavku serije '90210'

Sarajevo-x.com
Tori Spelling, američka glumica najpoznatija po ulozi bogatašice Donne Martin u seriji 'Beverly Hills 90210' , glumiće i u novim epizodama hit serije iz 90-ih.

Tori Spelling, glumica i kćerka producenta Aarona Spellinga pristala se pojaviti u nekoliko epizoda remakea popularne serije 'Beverly Hills 90210' mada je prethodno odbila ponudu sadašnjih producenata.

'Nadam se da će nove epizode doživjeti uspjeh najviše zbog moga oca, u čiju čast sam i pristala ponovo glumiti u seriji. Bila sam dio originalne prve postave u '90210' i sjećam koji je fenomen ta serija bila', otkrila je glumica magazinu People.

Glumica je navodno na početku odbila ponudu zbog toga jer su producenti ponudili veću svotu novca njenim kolegicama iz serije, glumicama Shannen Doherty i Jennie Garth.

Otprije je poznato da je glumica Shannen Doherty, koja je u seriji tumačila Brandu Walsh, iz originalne serije izbačena zbog teške naravi i neslaganja s ostatkom ekipe, a mediji su pisali da je to najvjerovatnije razlog zbog kojeg Tori Spelling ne želi raditi s njom.

Na žalost mnogih fanova, glumac Jason Priestley, koji je igrao dobrodušnog Brandona Walsha, nije se želio pridružiti nekadašnjim kolegama zbog samostalnih rediteljskih poslova, piše People.