Poljubi me nježno, stišći me polako
0

Top pet lezbijskih parova na filmu

Sarajevo-x.com
Film "Black Swan" čija je premijera bila u petak donijela nam je ljubavne scene Natalie Portman i Mile Kunis. Tim povodom "Huffington Post" podsjetio je na neke od najvrućih lezbijskih scena na filmu.

Prvi intimni susret između Naomi Watts i Laure Elene Harring bio je mekan i sladak, ali je zato odnos dvije žene čije su uloge tumačile u filmu Davida Lyncha "Mulholland Dr." kako je radnja odmicala postajao tamniji i kompliciraniji. U filmu punom obrata, ostala je upamćena scena u kojoj je prikazan jedan od najljepših lezbijskih prizora na filmu ikad.

Vruća je i scena u bazenu koju su u filmu "Wild Things" snimile Denise Richards i Neve Campbell. Denis igra bogatu, a Neve siromašnu djevojku, što im nije bila smetnja da se sprijatelje i intimiziraju.

U filmu "Bound" Jennifer Tilly igra Violet, djevojku mafijaša, dok Gina Gershon igra Corky, koja je odmah po izlasku iz zatvora dobila posao spremačice u stanu Violet i njenog dečka. Violet je odmah "bacila oko" na Corky, te su zajedno smislile kako da ukradu dva miliona dolara od Violetinog dečka. Dobra saradnja ih je na kraju dovela do vješto snimljene ljubavne scene između dvije žene.

Sara Foster i Jordana Brewster uradile su zapažen posao u filmu "D.E.B.S", scenaristice i rediteljice Angele Robinson. Robinsonova nije baš superuspješna filmašica, ali zato njena djela donose obilje zabave i erotskih scena.

Sarah Michelle Gellar i Selma Blair dobile su nagradu za najbolji poljubac na MTV Movie Awardsu. Radi se o filmu "Cruel Intentions", u kojem je Gellarova tokom piknika u Central Parku prije poljupca začas "obučila" Blairovu: "Stavit ću ti jezik u usta i masirati ga s tvojim jezikom".

Zvuči prilično jednostavno.