Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je Stig
Dobra ekipa
Treba pogledati nekoliko epizoda pa donositit zaključke. Činjenica je da su ona trojica bili zaštitni znak emisije i da ona više neće biti ista bez njih, ali, treba i ovim ljudima dati priliku pa ćemo vidjeti.
E "novinara"... cuj Sabine motociklista? Zbunilo ga ovo "motor racing" sa wiki. Lolcina
Zna li neko kad ce ona trojica pocet?
I šta su ovi iz BBC-a postigli, 90% raje koja je gledala Top Gear će se prešaltat na novu emisiju one trojice :D a ove budale će plaćat 6 voditelja džaba. Neće dugo to opstat, eto mark my words :D
Da budemo iskreni BBC je napravio onu trojicu napravit će ih još 50 ako bude trebalo. Ionako se sve radi po scenariju.
Chris Harris je dobar!
Da. Da njega nisu ubacili bila bi bruka. Ovako sa sabinom i harisom show ima sansu da bude dobar :) Oni su pravi recenzenti, a ne glumci. Nadam se da je neko od ovih drugih saljiv i zajebant(glumac), da bi se "pravi fanovi" osjecali kao kod kuce
Ovo me podsjeca na #FadileOprosti. Umijesto 1 KM sada trose puuuuuno vise,jer nije malo platiti toliko voditelja-prezentera.
Vjerujem da su otprilike isto ako ne i vise placali onu trojcu...