Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objektivno Najbolja serija svih vremena. Serija nema humor tog tipa gdje se ti kidas od smjeha al je cijelo vrijeme to tolko sve simpa da je mislim genialno i pri tome ima neku radnju, svaki dan nesto novo, nesto se desava, momci, djevojke, svakodnevni zivotni problemi.
potpis!
I ono sto je najbitnie serija umanjuje stres...tako je koncipirana da u vas udje gomila neke pozitivne energije
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jedino lisa kudrov lici na sebe
Najbolji sitcom svih vremena su Mućke.
najbolja serija meni licno, uz HIMYM koji je pravljeno po "sablonu" prijatelja.
U nedostatku novih ideja, valja iscijediti još koji $$$ iz pogrešno usmjerenog sentimenta. Bićemo emotivni i euforični zbog okupljanja izmišljenih likova koji će uz moderatorovo (nije više čak ni voditelj!) "Awww", "Oh my God" i "Wooow" crpiti lažne emocije iz ljudi koji će rado platiti novih $9,99 samo da vide i imaju o čemu pričati narednu radnu sedmicu.
A to što te sirotinja vuče za rukav, što je više gladnih i bolesnih - to je valjda život. Sentiment se potrošio na vještačkom prikazu života, pa ga nema za stvarni.
Kažu na Netflix najgedaniji.... Na Netflix ukinuti ima skoro 2 godine
Ukinut u US na Netflix, u mnogim drzavama jos je dostupan na Netflixu.
Legende....
Chandler prop'o k'o kauč.
provaljujes se
Istina je da veže mnoge generacije i da imaju sjećanja vezana za ovaj period (prve ljubavi, odlasci na more, zezanje i sve) Razumijem ali ovo je jedna od serija koja je pokrenula proces idokracije u životu mladih i razvoju kritične mase. Gdje nas je to dovelo danas, to vidiite i sami kakvi se debilizmi snimaju danas. Žao mi je ali je tako
Friends i The Wire 2 najbolje serije
Sopranosi su bolji
sto znaci potrudi se, drugu sansu neces dobiti nikada, ako budes od oni sretnih bit ce svega, nista propustio nisi, pravi zivot je na onom svijetu, neces nikada starit vise
sjecanje mi se vraca i vidim koliko je zivot kratak, zivot je na onom svijetu, tu istinu ne moze svako da vidi, ko da jucer bilo kad sam gledao prijatelje davne 1997, zatim ko se sjeca deset velicanstvenih muzicka emisija, zatim serija sunset beach, zanimljivo je ali mnogo sam upamtio, cak se sjecam scena kad sam imao 2 god.
Pa 'Strasti', vještica Tabita i ona Šeridan što je živa zakopana u mezar. La mujer de Judas, Altagrasija, Gloria, Sabrina vještica tinejdžerka...🙄
Zaboravih kera Eddie Mcdown il' tako nešto...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj zablistali...veze s vezom ovo što su snimili; mazanje očiju ljudima. Žao mi je onog Matthew Perry-ja. Čovjek je izgleda skroz otišao.
Bing Bang Theory je bolja milion puta.
Bing ???
Možda je mislio na reality show "Bing Brother" :-D ili onog komičara "Mr. Bing" :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema još na torrentima?
Ima, izašlo prije dva sata Yifi
Imaš i prevod na titlovi.com ako si tanak sa engleskim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IZOBLIčeni botox, silikon freaks.. Preimenovatri show u taj naziv. Fuj govana..
Vidjet cu tebe u njihovim godinama, stomak kao u trudnice sa 2 zdrava zuba u toj šupljoj glavurdi papak zadrti...