Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PORUKU VAM SALJE MATRIX FAN IZ ZAGREBA KOJI CE VAM IZNJETI SAME POHVALE NA RACUN MATRIX-A 3. NAIME FILM SAM GLEDAO 2 PUTA(DO SADA)TE GA IMAM NA DVIXU;STO SE TICE RELOADEDA TAKODER JE SVE OK OSIM BORBE AGENT SMITHOVA I NEA GDE SE PRETJERALO U KORIŠETNJU CGI-aja.DOK JE THE MATRIX JEDNO REMEK DJELO KOJE SE NE BI TREBALO UPOREĐIVATI SA OVA DVA ZADNJA FILMA.TAJ FILM DONIO JE JEDAN VELOIKI BOOM U NAČINU SNIMANJA SA SLOW MOTIONOM TE ROTIRANJEM KAMERE ZA 360 STUPNJEVA. ZA SADA TOO BI BILO SVE TE BIH MOLIO WEB MASTERA DA NAPRAVI WEB STRANICU MATRIXA NAMJENJENU NAŠEM GOVORNOM PODRUČIJU. P.S SOUNDTRACK JE ODLIČAN POSEBNO ZADNJA PJESMA
joj ljudiiiiiii! Mašine preživjele, razočarenje do jaja. A ja ko lud čekao da vidim kako će Neo da ih sprži, uništi, izmlati, i da programe iz Matrixa ubaci u Intelovu kantu od 100 Mhz heeeheheee. E to bi bio dobar kraj. A ovako ???? Šta bi sa Neom? Šta bi sa ostalim ljudima prikopčanim na Matricu??? Hoće li moći izaći iz Ziona da posade travu??? heheheee IDIOTI SU SNIMILI FILM I USRALI GA
PRAVA DRKLARSKA IDIOTIJA.
Nisu ocekivali da ce prvi dio donijeti nakav uspjeh pa su napravili jos dva da zgrnu jos koju milijardu.Razocarenje i drugi i treci ali je zato prvi do jaja.
jebat mu mater
neshvatljivo glup film. kazu filozofija !!! jest, za one sa IQ ispod 50.... upakovana u "kool" odjecu sa "kool" naocalama, "kool" frazama... elem vrhunski proizvod potrosackog nam drustva bez trunke vrijednosti.
Popusite mi kitu svi vi nuklearni fizicari
antimatrix... gledaj sapunice, nisi ti za filmova. reloaded i revolutions su jedan film, prepolovljen na 2 dijela. sam za sebe reloaded ne moze stajat bez revolutionsa. prvi dio moze. triologija gospodara prstenova je zato jedan film... cisto informativno, da se ubuduce ne ofiraš.
ma ti nmas pojma antimatrix. idi gledaj dnevnik :D ili podjeli svoju pamet s nama glupim i reci sta to valja pa da i mi gledamo
matrix je jedan film sinko al podjeljen u 3 dijela. govorim o tom jednom filmu.
antimatrix, o kojem li ti filmu govoris? revolutions? nije jos ni izasao macko ;) normalno je da je cilj svakog filma zarada/profit. matrix je imao nevidjen utjecaj na hollywood, i cijeli akcijski zanr... dokaz: svi ga kopiraju. cak i ako je reloaded (donekle) bio razocarenje, siguran sam da ce imati puno vise smisla kada se triologija (kako je OD POCETKA MATRIX BIO ZAMISLJEN) kompletira. vidimo se 5.11.
ovo je najgluplji, najdebilniji i najgori film koji sam ikad gledao. producenti filma su dobro znali sta rade: osvojiti publiku relativno niske inteligencije koja zauzima najveći dio tržišta. jednom riječju - obogatiti se. žalosno je ko u matrixu vidi 'film'.
bezze. I dio je legenda, ostao pokusaj zgrtanja jos vise love...
super! ja idem 6tog da ga gledam ovde u kanadi... :))
ipak je ovo godina 'return of the king', kraja ultimativne trilogije svih vremena. ali sam uzeo ulaznice za projekciju u 17.00 sati :)