Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genijalan film s predubokom porukom
duboko ko govno u meni
...filmcina,gledao sam ga davno,prije petnaestak godina,a veceras je odlicna prilika da se obnovi gradivo i pogleda jos jednom,bolje ovo gledati dva puta nego ova nova sranja...sinoc sam gledao The Deer Hunter,i njega sam bio davno gledao pa mi isto ovako negdje izleti trailer neki...to su pravi filmovi,ovo novo sta god pocnes gledati,gledas 15 minuta i ugasis od dosade.
dobar al francuski Taxi je još bolji... alarm generaal 😁
dobar
najbolji film svih vremena 🤔 ja mislim da je Matrix prvi dio 1999. prica,akcija, specijalni efekti sve film ima
Odličan film. filmnatv . com
Nesto mi lici na Cacu Topalovica
Kod nas je Taxi Driver odavno, psihoza i cerekanje vlasti i gledanje u retrovizor realnost.
film prosjek dosadan poprilicno naravno “u talkin to me” je proslavio film... nesto kao ovaj novi joker umjetnost za povrsne ljude... svaki nolan-ov je bolji ma joj previse ih ima koji su bolji iskreno..
@ParadajzPaprika to je tvoje misljenje, problem kod ljudi je sto svoje misljenje iznose na takav nacin da to zvuci kao da su oni u najmanju ruku eksperti za ocjenjivanje filmova i da ono sto oni kazu je jedino tacno.
Meni je The Deer Hunter najbolji film svih vremena, a vi kako hoćete
One Flew Over the Cuckoo's Nest i The Thin Red Line preporuke
mancester https://www.youtube.com/watch?v=fhNrqc6yvTU
Titanik je bolji.
Jesi li plako seronja
Kakav frajer, a ne ko Firko malinar
Ines Mrenica, respekt...
Jedan od definitvno najboljih ikad uz "lovca na jelene".
Scorsese je jedan od najvećih. Gledao sam Idiotsku noć u Apollu čini mi se '93. Trebalo mi je bar pola sata poslije filma da se sjetim da sam u ratu.
Odlican film, preporuke svima!
Veliki film, nema spora, ali to je to. Blago precijenjen. Preporučujem "luđake" kao Ostlund, Kim Ki Duk i Zvyaginstev. Film je stvarno postao toliko moćan da ne mogu zaspati da ne pogledam jedan genijalan film. Super tekst. Hvala Ines.