Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok, komentar nije bas na mjestu, ali dati mu otkaz za to to je bas pretjerano... Nije izrekao nikakvu laz, i budimo realni- da je negdje na zapadu vjerovatno se niko ne bi za to nesekirao, ali posto je ovo Balkan... ipak se o nekim stvarima suti a na koncu, zbog toga i jesmo u banani (i mi u BIH i oni u HR).... Elem, zeni mu uzeli titulu Miss HR, njega se hvata za rijec... sada su fakat dobar par i u tom smislu :):)
samo znam da vise nikad ne bih pogledala ovaj kviz da je drugi voditelj. no way. Tarik je nezamijenjiv, a oni su sami sebi samar opalili.:)
GOSPODINE FILIPOVIĆU. TO TI JE SAD GORE NEGO ŠTO JE BILO. KADA SU SHVATILI DA PROTIV SEBE IMAJU ŠIROKU MASU GLEDALACA ONDA SU TI TOBOŽE PONUDILI NEŠTO I DA ĆEŠ TI IGRATI KAKO ONI SVIRAJU. ONI (IZ UPRAVE) SU MUDRACI I SKONTALI SU KAKO DA TE DOTUKU, A KAO FOL DOGOVORILI SE SA TOBOM. SAD ĆE PONAJPRIJE IĆI NA TO DA TI SROZAJU UGLED I SAV TVOJ DOSADAŠNJI TRUD NA FORMIRANJU LIČNOSTI SPUSTIĆE NA NULU. ONDA VIŠE NEĆEŠ BITI VELIKI I LAKO ĆE TE BACATI KUDA HOĆE. PRVO ĆE TI PONUDITI NEKO POTPUNO SLABO RADNO MJESTO ILI ĆE TI PODMETNUTI MAMAC DA NEŠTO URADIŠ ŠTO ĆE TE OTJERATI MOŽDA I U Z..... LIČNO (ILI TI OSOBNO) MISLIM DA SI TREBAO OTIĆI I OSTATI VELIKI A NAŠLO BI SE NEKO ODGOVARAJUĆE RADNO MJESTO. KADA ČAŠA JEDNOM NAPUKNE, ONA SE MOŽE KRPITI I KRPITI, ALI NIKADA NEĆE BITI OAN ČITAVA ČAŠA. DOBRO RAZMISLI .
pa zar je iko pomislio da je frajko dobio otkaz tek tako,poslije emisije,haj ti kuci? haha pa ima ugovr pa ima otkazni rok, pa hajmo zamjenu naci itd.. pa nije radio u piceriji. a uostalom zar ikga vise boli k**** jel dobio ili nije otkaz. PEACE!!!!
Jah... i sta sad?:)...ne brinem se ja za gosp. Tarika i slicne njemu.
e moj tarik, tako nepismen ti nebi mogao raditi ni kao portir ili cistac hala.
sta prica te vi svi... nemogu oni mene zamijeniti i da hoce jer nema njima uspjeha ni u cemu bez nas bosanaca
televizija se ne zove HTV ali je i oni tako zovu to ti znaci Hrvatska televizija....znas???????? Nemaju se za sta cuvati?!?!?!?!?
Krivo im sto je nezamjenjiv, a jos iz BiH (Zenice nase lijepe)
a sta bi s provjerenom informacijom sa-x-a da je otpusten i to ste saznali iz pouzdanih izvora.spekulanti jedni
kupovinom licence kviza milijunas, obavezali su se (nakon castinga) da ce filiopvic biti voditelj.....uz posebne uslove mu je moguce dati otkaz....komentar o novcu-bolnici je nidje veze, ako se zna da se svaki dan sazna za 10-tak lopovluka u lipoj nasoj.........jednostavno ga rukovodstvo hrt-a htjelo \"skinuti\" ali se zeznulo...ugovori su cudo:)))))
hvala Bogu ostaje do kraja decembra,a hoce li poslije raditi na HRT-u ne zna se...........izjavom je nanio los publicitet bolnici,jer ce malo ko sad htjeti nesto donirati bolnici!pravi se mangup,nek ide nesto glumiti!
pasha...nek si mu reko))
Majmune, stotinu ti majki je8em! Ustau ti se poremse usputno.
Dobro sve to stoji, ali nije HTV već HRT. Cuvajte se.