Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jenkins! uzmi ovog giganta pod svoje, dovedi ga na tu svoj novu tv ;)
pa od 21 komentara 4 ili 5 se odnose na to da se tarik nakon 7 godina porvedenih uz \"milijunasa\" oprostio.....pa cemu sluzi ovo,pitam ove sto vode ovu stranicu....pa napisite ispod naslova \"prepucavanje\" ne \"komentari\" ....stvrano je krajnje vrijeme da se stane ovom sirenju mrznje u kraj ....
@Emi: BAS TAKO!!!
ma tarik je super.....uzivali smo i mi gledajuci kviz:D
on je znacajniju ulogu ostvario u Bitangama i Princezama :=
Tarik je dobar... zna biti nekad naporan ali ako nista zna pricati i kulturan je i sto je najvaznije spremi se pred svaku emisiju a ne ko nasi sa eee pa dvije rijeci pa eeeee dok se sjeti sta je htio reci... svaka cast a ovaj sto se sjeti cijele familije i sto mu fali moče... bez komentara tj nije ni zasluzio:)
Ja ofirna lika, ovog sto psuje, poceo je sad i pod razlicitim nickovima postirati. Jel moguce jarane da si toliko jadan? Idi bolan u skolu, nauci pisati i citati, trebace ti u zivotu.
Tarik je giganant, prototip jednog obrazovanog, sarmantnog, inteligentnog bosanskog covjeka koji na temelju dobrog odgoja moze svugdje super funkcionisati. Problem je sto bosancerosi nikom ne prastaju uspjeh. Tarice svaka cast i svako dobro!
\'Hanibala je mater i z a s r a la 98%\' Onih 2% misli da je hanibal evoluirao iz jutarnjeg ispljuvka sa trotoara.
E taibe bolesni Serlok Holmsu ! Pok akim sei pos er em na tvoju detektivsku kulturu i diplomu. Dok ti inspektujes vrijeme ti prolazi. Uzmi taibe procitaj nesto ; trebat ce ti ... Mozda u svojoj devedesetoj (ako dodzes tobe) i ti budes na nekom kvizu.....Mozdani bogalju prijavi se ti i budi bar cistac kanalkizacije na rtv-u. P.S. Sta god da mi odgovoris nemozes me uvrijediti jer sam ja taj koji je pametan,inteligentan,kulturan, lijep,zgodan neophodan,savremen, moderan i takvim provincijalcima kao ti jako, jako potreban.
@hrrr_plju Yebem yebem.....:) O pa vi (ti i tvoja FAMILY) to volite!!!!! Pa da........kyrvanjska krv :)))
Samo izvoli, yebi ovako kad ne mozes kako treba :) Frustracija je dakle, seksualne prirode ali ok, takvi se ne trebaju ni razmnozavati.
@hrr_plju Yebem ti.....pazi sad ovo.... Yebem ti sve što imaš na zemlji pod zemljom i pod zemljine zemlje zemljom. Jel ti dosta?! Meni jest....nayebah ti se i oca i matere i svega i živog i mrtvog. I meni je žao što nisam mogao staviti zbog cenzure slovo J pri yebavanju tvoje familije. hihihihihihihi @hanibal imam jedno pitanje za tebe zadvije kune. \'\'jel tebe stara i z a s r a l a ili rodila?
@Hanibal Ne da je glup nego je idiot.
@hrrr_plju E jesi ti glup care