Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajrovic moze da glumi sve zivo izgleda. Divi ga u ovoj uniformi pravi vojskovođa i original turčin. Glumčina samo tako.
Ako me sjećanje ne vara za vrijeme Ataturkove vladavine desio se genocid nad Armencima. Valjda će i to prikazati u seriji. Hoće, al malo sutra! Turcima ne pada na pamet da priznaju jedan od najstrašniji genocida u historiji.
Ko je tebi predavao historiju? Ataturk došao na vlast 1923, 5 godina nakon kraja genocida. Daj makar prouči štivo prije nego što postavljaš komentare.
Ne vara te sjećanje jer ga i nemaš...da bi imao sjećanje moraš prvo nešto naućiti pa zapamtiti. Atatur se upravo i borio protiv Osmanlija koji su izdali državu i vladali u toku armenske pobune protiv Osmanlija izazvane ruskim uticajem.
Ataturk je volio potegnut čašicu,to je pozitivno.
Mnogi srbi nose Tursku krv , jer bilo je svega 500 god
Izet pravi turčin
Drago mi je zbog Izudina. Zasluzio je da svoj talenat pokaze i van BiH.
Ataturk je snaga vodilja Turske.Ovo sad sto imaju blokirano je zapadom.
Da pogodim, opet glumi homosekusalca haha
Mašalah .
posla engleska ...zato im nevalja sadasnja TR.