Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onako usput haj ipak nemoj onako usput. Mozemo mi i bez tvoje svijetske kulture. Proglasi koji komentar na yahoo.com tamo ces naci one dospijele tvojoj mentalnoj razini.
ja glupa filma ljudi ako imate sansu pogledajte film "THE CITY OF GOD" to je brazilianski film i pravo je dobar isto tako "I TU MAMA TAMBIEN" (Tvoju mamu isto) to je Mexicki film i pravo je dobar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quentin je king kojeg kentucky nikada vise nece roditi! :)
i ja sam se to pito????al mi se cini da je i on ogrezo u tu komercijalu....udarili mu milioni u vugla, pa hoce jos i kipice
jok, u 29 februar:)
Da li se stvarno poceo loziti na kipice ili se zajebava sa Akademijom?
taranTITO, ne tarantino ludice.
Grome ti si iso u Kino 1. maj mozda.
salko ti si meni car...hehehehe....mora da si pogledo dosta filmova....cim mi se ti tako razumijes dobro
papci jedni vi pojma nemate sta je film i sta je filmska umjetnost. ovo je pravi filmsko remek djelo. tarantinu svaka cast.
daj ba kventine doji ga,ovo ti je najgluplji film koji si napravio
odjebi ba idiote maloumni