Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
finci na aparatima :))
Ja mislio neki Portorikanci!
90% Roma lopovcici i ciganija koja bi te zbola zbog marke znam da cu imati minusa al okrenite se realnosti pored mene tj na udaljenosti od nekih 2 km ima par romskih kuca svi su 0-24 u kladionici i puse a prose po danu. Toliko su sebični i prljavi za ne povjerovati imaju i rodjake u njemačkoj dolaze sa najnovijim autima,zato kad odu oni i dalje dodju i prose za pola marke kako bi imali za kladionice i cigara. Poštovanje se daje samo prema roditelja,odavno sam izgubio poštovanje prema ljudima,vidio kakvu su 😉.
je li nigdje nema lopova samo medju romima. Zaboravio si one prave lopove u politici ali bukvalno lopove,zaboravljas klosare i lopove sa alipasina, buca potoka, ilidze koji nisu romi.
@sumnjivo lice zato kažem izgubio sam vjeru i poštovanje prema ljudima kada sam vidio kakvi su Pogotovo alpasinci elidza svrakino i to, vise mi na q se popeli klosari i papani koji misle da su nešto fazon je da je ne podcjenjujem rome stvarno ima nadarenih i obrazovanih. ali 90% lopovi ,nemam poštovanja tacka
Sama rijec ROMI povrsne ljude navodi na lose razmisljanje tj. povrsnost,ali evo hvala Bogu momci su dokaz da su predrasude za budale.
Respect.
Nista vi ljudi..... Vi ste ljudine....
Bravo momci, samo naprijed!