Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno i to da docekamo iako nismo u stanju da prekinemo sa prosjacenjem. A, posto su ukinute vize izmedju Kine i Bih nase turisticke agencije bi trebale odmah da se pojave na kineskom trzistu.tako da privucemo sto vise gostiju. A zamislite samo koliko ima Kineza, a da znate oni obilaze cijeli svijet kao turisti.
Super
hehe,i Saudija počinje sa bioskom od sledece godine,
Ugledavsi se na FK Melju i uvidjevsi da samo suza i sadaka pali danas gospoda iz kinoteke su jednostavno prepisali taj recept.
hvala bratskom kineskom narodu na ovoj sadaki.
To dali donaciju misleći da riječ "kino" znači "Kina".
kino sadaka.
jesil to ti vinkomire
cujes sta te pitam nemoj da radi pajser
PRIKAŽI ODGOVORE (1)