Svijet ima nešto protiv humora
31
Sve više zemalja zabranjuje film "Dictator"
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije i on zidov ?
evo proletila mi muha kroz kancelariju, diskriminira bosnjacki vazdusni prostor
SLAŽEM SE S TOBOM U POTPUNOSTI. BRUNO I BORAT SU VRH, OVAJ JE RETARDIRANA GLUPOST DA NE MOŽE BITI VEĆA. PRENEMAGANJE NA SILU SAM SE SMIJAO
Pitali hodzu sta je to Demokratija. On kaze:To vam je kad sam ja na minaretu i pisham poljudima odozgo.. I oni mogu slobodno na mene (odozdo). Hehehhehehe.
film je extra,ja sam se ismijala,ima pravo smijesnih scena..
sve same demokratije!!!
..... ŠTA IMAŠ SLOVO U IMENU HAHAHAHAHAHAH
FILM JE KARINA OBICNA
COVJEK JE U JEDNOM POKAZAO SLJEDECE: SVU SUROVOST ARAPSKIH DIKTATURA SA JEDNE STRANE ISTOVREMENO NA IRONICAN NACIN PRIKAZAO ZAPADNO EVROPSKU DEMOKRATIJU KOJA ZAPRAVO NIJE NISTA DRUGACIJE OD DIKTATURE U ARAPSKIM ZEMLJAMA, I DA TE ISTE SILE SNOSE ODGOVORNOST ZA SVE STO SE DESAVA U SVIJETU.
de bi Boga ti reci kako ovaj film diskriminira Islam? haj to reci meni, koji sam bošnjak-musliman... gledaj film prvo, ako nisi gledao...pa mi reci kako to ovaj film diskriminira Islam...ne budi tako priglup i ograničen... on kao Jevrej u svojim filmovima najviše i napada i diskriminira upravo Jevreje.. a ti ako ne možeš odmoriti malo od svih gluposti koje si izvali svojim komentarom. tvoj problem... izađi malo među ljude...i ne glupiraj se više...što ne mogu ovih muslimana i vjernika svih konfesija na baterije... ccccc...
...ti si za petog odjeljenja spreman...
ma to su ubaceni srpski nacisticki elementi, ko uvijek ! a sto se tice Gotovine, OLUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA i vratiti srbe u ukrajinu i gruziju odkale su dosli , servi barbari ! Zivjela Republika Bosna i Hercegovina i Hrvatska ! ZA OLUJU SPREMNI !
Pa ove zemlje što su cenzurirale ovaj film, veze blage oni nemaju o humoru i što je najgore u tom filmu on baš ismijava zapad i amerikance, tko je gledao film zna o čemu pričam. sacha baron cohen je legenda.
film sam po sebi je najbolji do sada, drugo on je diktator zemlje koja se nalazi kod egipta, trece on nije arap, i sma to kaze u filmu, zatim, mrzi jevreje, zapadne kapitaliste, on je ujedno admiral general aladeen, dakel ima dva cina mornarica i kopnene vojske XD i zatim, na kraju ozeni zidovku XD i jos je ludo kad kresne megan fox i ona kaze sta ti mislis da sam ja kardasian XD sve u svemu film do suza i zaista ljudi bi trebali prestati da osudjuju ga i puste da radi na miru svoj posao da zabavlja ljude
film je hamelj
Ne diskrimira islam, jeste li uopste gledali film? Oni koje on ismijava jedinu zajednicku tacku sa islamom imaju \"muslimansko ime\"
Većona vas uopšte nije gledala film, a znate šta diskriminira. Kupi kartu, otiđi u kino pa komentariši film! PS večeras opet sra.nje na FTV=BORIS BILIĆ