Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a blek stena i zagor?
od kako je disney kupio marvel produciraju samo fast food filime bez ikakvog sadrzaja i tematike i iskoristavaju svaku glupu ideu samo da bi sto bolje izmuzli tu kravu i zaradili sto vise para . to su isto uradili i sa pixar . disney je pokipovao sve sto je imalo neki kvalitet i unisti ga , i ja jedva cekam da vidim sta ce disney napravit od star wars mada ne ocekujem da ce biti pozitivno u bilo kojem smislu . cijela americka filimska industrija je u krizi nedostatka maste (ne bas cjela ali skoro ) nema novih idea samo podgrijavaju one stare
kako ce ga supermen prebiti
Gdje nađoste ovog Supermena na slici...totalni promašaj bio
...sta ti mislis, da se oni nesto razumiju u filmove, glumce, žanrove itd...da se razumiju bar bi koristili IMDB za relevantne podatke!