10 najboljih po izboru Foxa
0
Super Bowl reklame kojima ne možete odoljeti
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno dosadne reklame. Zanimljivo je to kako je ekipa sa-x ta koja odlucuje koji clanci se mogu komentarisati, a koji ne, dok ovakve glupostu redovno sreviraju. Cini se da tu nema filtriranja.
Sta ti imas protiv Pedobear-a?????
i should probably retire after this. i dont know, maybe. hahahahahahah lmao
Reklama za Hyundai u kojoj se našao popularni igrač američkog nogometa Brett Favre izvinite ali nije ovo nogomet nego FOOTBALL
Pedobear tj. po naski Pedo Medo. De stavite i njega kako se pojavio u Poljskim novinama i bit cete original kao i svaki copy/paste blog.
Ma vala ni jedna nije nesto. Bezze.