Cinelady u CineStaru
82

Stiže jedan od najiščekivanijih filmova godine: Zaplovite u ružičasti svijet uz "Barbie"

Dugoočekivani film "Barbie" u CineStaru
Dugoočekivani film "Barbie" u CineStaru
Ako volite Barbie, ovo je film za vas. Ako mrzite Barbie, ovo je film za vas - jer pokazuje njen ružičasti svijet kao nikad do sada. S Gretom Gerwig kao režiserkom i Margot Robbie u ulozi Barbie, čeka nas jedan od najboljih, ali i najisčekivanijih filmova godine.

CineLady je prava prigoda da se opustite, a upravo vam CineStar to i omogućuje. Naime, 19. juli je datum koji najavljuje najzabavniji film ljeta koji je obojio svijet ružičasto - "Barbie". Vrijeme je za uživanje u jednom od najiščekivanijih filmskih naslova 2023. uz piće dobrodošlice i poklone naših partnera za najsretnije posjetiteljice.

CineStar iznova omogućuje svojim vjernim posjetiteljicama da provedu vrijeme u društvu mame, prijateljica, sestre ili kćerke, gdje svaka dama može provesti pravo žensko večer, jer je u CineStaru svaki CineLady Dan žena.Vrhunac ljeta dočekujemo uz priču o Barbie koja živi u svom Barbie svijetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada se počinje suočavati s čudnim problemima.

Dugoočekivani film
Dugoočekivani film "Barbie" u CineStaru

Odjednom teče hladna voda u tušu, dolaze misli o prolaznosti i najgore od svega - ravna stopala. Kako bi otkrila tajnu svoga svemira, mora otputovati u stvarni svijet, a Ken (Ryan Gosling) joj se pridružuje. U stvarnom svijetu kreće šarena potjera gdje Barbie bježi od Mattela koji je pokušava vratiti u Barbie kutiju.

Dugoočekivani film
Dugoočekivani film "Barbie" u CineStaru

Između ostalog, Barbike glume i Dua Lipa, Emma Mackey, Issa Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, i mnoge druge.

Ako vas je premisa zaintrigirala, dođite na sljedeći CineLady i među prvima saznajte kako to izgleda na velikom platnu. Najnovija CineLady projekcija održat će se pretpremijerno u srijedu 19. jula, u CineStar kinima u sedam gradova: Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Zenici, Tuzli, Bihaću i Prijedoru.

Posjetiteljice u svim kinima očekuje dobra zabava, piće dobrodošlice i pokloni partnera za najsretnije.

Svoju CineLady ulaznicu za film Barbie u distribuciji Blitza možete kupiti na blagajnama kina ili online na cinestarcinemas.ba i dozvolite da vas kina s pet zvjezdica razmaze.