Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ništa bez one što ga dobro puši. Ona je tu najinteresantniji lik.
Zenama je bolje da ne gledaju to, to im je prirucnik za put u depresivan besciljan zivot uzrokovan nastojanjem da ih se pretvori samo u puki objekat kratkorajnog usrecivanja i olaksavanja muzijaka u prolazu.prevedeno na balkanske perspektive, put u vjeciti zagrljaj sa dupljak nutelom.
To one i hoće
Kakav seks kakav grad?... Babe jbt!
Vidi muškaraca što komentiraju, ovo nije muška serija, šta kokodačete ovdje?
Sex u penzionerskim danima, tako treba da se zove. Svaka od ovih baba je preko 70 😁
ne, hvala
Kur*e i Grad: Sarajevo .... pisem evo basne jbt
Ja sranja, trebalo je ponoviti seriju ali sa novim mlađim glumicama a ne ovim babetinama
Milfare 😂
u ovome svemu jedino kim cattrall dok je bila mladja pa i cak malo starija, sad je vec vrijeme pregazilo kako nju tako i ove ostale, ostale koje ni u jednom pogledu nisu privlacne pogotovo dok su bile mladje, konjoglava, lezb i surlata, ovo gledaju zatupljene osobe
Dal znate da je kraj Preseravanje
Babuskare i profuknjače.
Kuraveele pizdaa im materina
Dušanka majkić se guzi s veprom prva scena
ko ih ebe. cemu besplafna reklama. glupost
Jesu li isle na orosavanje kao Suzana Mancic?