Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš više ništa pogledati a da nema primjese lgbt agende
Imaš hrpu serija koje ne sadrže nikakav oblik homoseksualnosti, medjutim ti si svjesno došao na ovaj članak da kenjaš o tome jer znaš radnju u video igri, plus nisi ni pogledao seriju.
Expose-am krezzube idiote, a dobijam dislajkove zauzvrat. Pa ima li ovo bre smisla?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jos gore u filmu Orient Express iz 2017, pokazuju Vinkovce a ono sve Alpe okolo.
Da na glas sam se smijao...dobro me podsjeti
Usput ko još nije vidio Mandaloriana bez kacige, nek pogleda trejler serije Last if Us ili Kineskog zida ;-)
Ljubav je ljubav ali je lgbtq stvarno pretjerao. Treca epizoda je uzas. Na silu i pretjerano da mi se smucilo.
Walking Dead je za ovo cista umjetnost.
Cista promocija pederluka. Odvratno.
Odlicno je da nije ono "malkice" nego je bas od do sve uradjeno u lgbt modu. Dakle ako nemas stomaka samo preskocis. Muka mi je vise serija i filmova gdje ono malkice kobajagi ubace da ono malo tamo vamo. Ili nemoj da ima nikako il ga stavi momacki pa da se bar zna poenta. Nisam fan tih stvari al odobravam kad je na ovaj nacin uradjeno. Bez skrivenih motiva i sve u prvom planu da ociglednije ne moze bit. Bar je iskreno i otvoreno za razliku od inace kako ova propaganda ide.
Uglavnom bolesna treca epizoda, bolesnici, ne pratim je vise pukao i King sta ce mora da je cifru dobio za ovu lgbt epizodu, forsirajte bolesnici djaba vam , kad ste bolest drustva, svakako idete u ponor bagro perverzna.
Kakvo razocarenje, hem sto je tvoja greska vec i pritisak lgbt-a, da stavljas kao ljubavnu pricu dvojicu pedercina, fuj skotovi odvratni. Fuj gadovi odvratni sjeme vam se zatrlo, bolesnici.
Pratim seriju. Meni se dopada jer volim teme prezivljavanja, apokalipse i slicno. U The Walking Dead u posljednjoj sezoni je bilo par epizoda koje su se bavile iskljucivo odredjenim likovima cijelu epizodu ali to su bili glavni likovi i to je bio osvrt na njihovu proslost, kako su postali to sto jesu itd i ima smisla. Ovu epizodu jesu zeznuli ali serija je top i vrijedi je gledati.