"THE LAST OF US"
20

Stephen King uočio grešku u epizodi nove HBO-ove serije pa je podijelio na Twitteru

L. R.
Stephen King se oglasio na Twitteru (Foto: EPA)
Stephen King se oglasio na Twitteru (Foto: EPA)
Stephen King nedavno je uočio jednu zanimljivu grešku prilikom gledanja nove epizode serije "The Last Of Us" pa je to odlučio podijeliti na svom Twitter profilu.

Slavni američki pisac horor romana, Stephen King gledavši treću epizodu serije "The Last Of Us", uočio je zanimljivu nelogičnost gdje geografski položaj koji je naveden u toj epizodi ne odgovara stvarnom izgledu.

Naime, u epizodi koja se zove "Long, Long Time", fokus nije bio na glavnim likovima serije Joelu i Ellie, koje glume Pedro Pascal i Bella Ramsey, već na ljubavnu priču između dva nova lika. Ovaj par se morao uspješno iskrasti iz Bostona, gdje se nazire karantenska zona prepuna vojnika željnih ubojstava i gljivičnih zombija.

"Želiš li mi stvarno reći da je to 10 milja zapadno od Bostona", napisao je King sa željom da ukaže na grešku, jer Boston ne uključuje slikoviti planinski lanac kao što je prikazano u seriji.

U ovoj epizodi, gledaoci su imali priliku gledati kako buntovni dvojac uspješno napušta grad, a gdje je na ekranu prikazan tekst kako bi objasnili da su bili oko 16 kilometara zapadno od Bostona, međutim njihovo okruženje zbunilo je mnoge.

Treća epizoda serije odstupila je od zapleta, kojeg je trebala imati prema uzoru na istoimenu igricu. Prikazuje romansu Billa i Franka, koje glume Nick Offerman i Murray Bartlett. Ovo je ujedno epizoda koja je imala mnogo negativnih komentara zbog to što se radilo o istospolnom paru u seriji.