Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj prvi susret sa Star Wars je bio, kad mi je dedo 80-ih kupio kutiju zvaka, koje su licile na cigare i u njima je bila slicica iz Star Wars. Dotada sam uvijek dobivao slicice karata, sto i nije tako lose, ali poslije 12 dzandara i 17 asova, malo promjene i nije naodmet. Poslije sam zvak'o Softy, jer se od njih mog'o najbolji balon napuhat'. Poslije Softy-ja je dos'o nacionalizam, a to se nije zvakalo vec gutalo, tako da sam se opet vratio Star Wars-u.
jedan film kao budzet BiH.
Film nije nešto naročito, rekao bih najlošiji do sada, ali idem gledati i slijedeći nastavak kad snime. I tako dok god budu snimali nove nastavke, ili dok sam ja na životu. Neke stvari su jednostavno takve. Kad navijaš za neki klub od djetinjstva, to ostaje dok si živ. Tako je i sa ovim filmom, može biti ovakav ili onakav, ali mora se pogledati.
Pa fina zabava u 150 minuta. Nista vise
Kad su se počeli brojati milijuni, film kao sedma umjetnost prestao je postojati, postao je obična industrija, poput čipsa, gaziranih napitaka ili kobasica.
prva tri filma iz osamdesetih legendarna kasnije tri dijela i moglo se nekako prežvakati ovo sad što snimaju nije ni za khurac ovo sad snimaju ljudi kojima je najbitnija zarada
kratki dio filma snima u Dubrovniku..pa to nešto govori
šta krug 99 kaže na ovo
Nikada mi nije bilo jasno zašto sva djeca žele biti glavni negativac iz filma Darth Vader.
Zato sto Vader prikazuje, uvelicava i odobrava ono sto mi zaista jesmo...negativci..
Bas ste me nasmijali. Nisu djeca toliko komplikovana i ne razumiju tu vasu filozofiju. Hoce da budu Darth Vader zato sto on nosi masku (plast je bonus). Moja djeca su furali maske i odijela Batmana, Spidermana, Ironmana...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad nisam pogledao Star warse jesam sta propustio ?
ako su dobri kao Interstellar moze
dok je budala, pametni zive :D