Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi kreteni, Michael nije mijenjao boju koze, inao je bolest zbog koje je gubio pigment, zato je tako izgledao na kraju. Mnogo je puta pricao o tome kako je ponosan sto je crnac i kako ne zeli biti bijelac. Procitajte nekad nesto, bolje nego da vjerujete u besmislene teorije zavjere. Ne zna se sta je veca sramota, sto su ovi mislili da je u redu da Michaela Jacksona glumi bijelac, ili vi koji pusite te gluposti i opravdavate ovo.
Majkl ooo Majkl, zasto si hteo da budes beo..😂...nikad mi nece biti jasno
Michael je imao težak oblik vitiliga i postajao je bijel svakako, samo je uradio malo kozmetike da to ujednači
Jbt lik promijenio boju koze dok mu nije poceo nos odpadat a sad ga ne moze bijelac glumit. Pa zar nije dzekson na kraju bijel bio. A kad ga bude crnac glumio opet ce se naci budale pa se bunit.
Upravo suprotno. Progresivnu depigmentaciju je već uveliko imao do te mjere da nije imao izbora već da izbaci pigment iz preostalih dijelova kože. Nos je operisao usput, svakako je već bio albino.
dobra ova nova serija Taboo sa Tom Hardijem
Ovo je odlican primjer americkog drustva. Nisu se bunili sigurno oni koji imaju pametnijeg posla, nego oni kojima je sve potaman i traze razlog da budu uvrijedeni/zabrinuti itd. Cijeli zivot se bori na lud nacin da bude bijel i kad je uspio u tome onda ga ne smije glumiti bijelac. Na kraju krajeva nece ga prikazati kao pedofila sto je i bio u stvarnom zivotu, nego totalno bezazlenog tipa. Americko licemjerje ne poznaje granice.
pa i onu spadaju u tu kategoriju...
But, if you're thinkin' about my baby It don't matter if you're black or white... ♪ ♫ tralalalala