Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Sta vozi u kamionu ?? Mozda one masakrirane kosovare koje su strpali u masovnu grobnicu.
@Gorstak 26. mart, 1999, Masakr u Suvoj Reci — policija je zaključala sve članove porodice Beriša unutar jedne picerije i poubijala ih bombama i automatskim oružjem. Ubijeno je 48 civila, među njima mnogo dece. Tela su nakon toga tajno transportovana u Batajnicu i sahranjena u masovne grobnice
"...u ratom razorenoj zemlji." U kojoj ratom razorenoj zemlji? U Srbiji? Srbija je ratom razarala druge zemlje, a pretrpila je minimalna razaranja. I sad ćemo, dan za danom, film za filmom, svi postati jednaki u razaranju, u zločinu, u namjeri, tako da će pravi krivci za rat, da budem konkretan - Srbi, biti žaljeni..