Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog veeelike zainteresovanosti naroda u BiH najavljene jos 34 sezone "SDA, HDZ, SNSD, SBB..."
@BHRealnost3 A onda ce krenuti sa reprizom od Season I... pa sve iz pocetka
penny snimi pornic!!
Upravo tako,sta ce nas narod ...Zvezde Granda vrh. Tugo . Nije bolest sve sto boli. Bazinga 😂
U početku odlična, poslije njesra.
Ne serite, prvih nekoliko sezona je vrhunski show a kasnije nisam ni gledao ali čujem da i nije nešto. Jbg, teško se može održati isti nivo tolike godine.
beze serija,lafo ovi sto misle da je serija namijenjena "pametnim" i sto skontaju neku foru pune svoj ego.daj novu sezonu westworlda 😂
Bazinga!
e onda definitivno zavrsavam sa 10. sezonom.... oteglo se a nije smijesno....
Tamo do 6 sesone serija je bila smiješna, odnosno ono dog svi nisu našli djevojke, onda postaje epizoda kako koja da bude smiješna. Uglavnom sada samo kad su svi na okupu možeš se nasmijati, sve ostalo je postalo izlizano. Ovi što pljuju seriju, vidi se da tokom školovanja niste otvorili knjige ili gledali nešto više od utakmica ili sapunjara.
Sto se mene tiče i ne moraju ih više snimat...
jedna od najboljih serija u 21. stoljecu zasada
Zar nismo dovoljno patili?
Nisam znao da se Sheldon šuri u funjaru!!!
zar ovo jos neko gleda?