Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesretan slucaj sto se razmazeni bogatas svjesno nakljuk'o drogom i alkoholom? E bas mi ga je zao, sacuvaj nas Boze takvih nesretnih slucajeva.
"Mrtvozornica Claire Thompson zaključila je da je Monteith (31) preminuo od trovanja narkoticima, koje uključuje intravenoznu dozu heroina kombinovanu sa konzumacijom alkohola. Smrt je proglašena nesretnim slučajem" - OVO JE NESRETAN SLUČAJ? Pa idiot se zonzirao i oteg'o papke...
dakle, samoubistvo!
.....iz zasjede
Ne razumijem te pritiske koje doživljavaju glumci. Šta je to tako da su svi na ovome ili onome. Može li mi ko objasniti. Koji to teret nose grne rane braćo mila.
To tako se zove pare.
bruno i ti bi pare pa makar zivila pod pritiskom jel tako? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (16)