CineLady večer
6

Skratite radnu sedmicu i nasmijte se uz Monicu Bellucci i Toni Collette u filmu "Mafija Mama“

Toni Collette i Monica Belluci
Komedija "Mafija mama" u Cinestaru
Izlasci u kino odavno su poprimili potpuno novu dimenziju doživljaja koji omogućuju garantovano dobar provod i večer za pamćenje. To su one prilike koje planirate, kad okupite društvo i znate da vas uz premijeru očekuje i još nešto… Možda poklon, piće u baru?

Iznenađenja za sva čula očekujte na pretpremijernim CineLady večerima, 26. aprila u CineStar kinima u diljem BiH!

Najnoviji povod za žensko okupljanje i izlazak je dugo očekivana komedija "Mafija mama" u distribuciji Blitza.

Toni Collette
Toni Collette

Girl power ovoga puta predstavljaju Monica Bellucci i Toni Collette, koje su utjelovile glavne junakinje akcijske komedije čija je radnja smještena u vječnom gradu, Rimu. Nakon proživljenog teškog životnog razdoblja, Amerikanka Kristin odlazi u Italiju na sprovod svog djeda, ne znajući da će joj se nakon putovanja život promijeniti iz korijena.

Stvari krenu na gore kada se sprovod pretvori u nasilnu pucnjavu, a Kristin otkrije da je njezin djed želio da ona, njegov posljednji živući potomak, preuzme ulogu šefice najmoćnije mafijaške obitelji u Kalabriji! Vođena savjetnicom tvrtke, Bellucci, urnebesno prkosi svačijim očekivanjima kao nova glava porodičnog posla i na jedinstven način se nosi s ulogom koja joj je neočekivano dodijeljena. Naravno, "jedinstven način" znači da će se publika nasmijati od srca - a to je ono što nam svima treba.

Monica Belluci
Monica Belluci

Pokloni partnera Schweppes, Lasta i Avon obradovat će "CineLadies" dok vas na licu mjesta očekuje i šampanjac kao piće dobrodošlice i uvertira u odličan provod!

Ulaznice su u prodaji na cinestarcinemas.ba, a savjetujemo da osigurate svoje mjesto na vrijeme jer ovakvi izlasci se, za razliku od klasičnog filmskog izlaska, moraju planirati unaprijed zbog ograničenog kapaciteta.

Vidimo se u CineStaru!