Težak život
41

Sjećate li se Marisol? Meksičku glumicu je ta uloga spasila od depresije i alkoholizma

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Popularna serija ''Marisol'' 90-ih se emitirala na našim prostorima i mnogi su se tada zaljubili u meksičke sapunice.

Glumici Eriki Buenfil uloga Marisol donijela je svjetsku popularnost. Svi su zavoljeli lik djevojke odrasle u siromaštvu koja se mora nositi s mržnjom i teretom zbog ožiljka na licu.

Erika danas ima 58 godina, a na svom Instagram profilu gdje često objavljuje fotografije iz privatnog života prati je više od pet miliona ljudi. Iako je nakon Marisol nastavila glumiti, više se posvetila kazalištu i privatnom životu koji joj je obilježila nesretna ljubavna priča. Jednom prilikom govorila je i o ulozi Marisol.

"Marisol mi je jedna od najdražih serija koje sam snimila, a glumim od 12. godine. Sjećam se da smo se na setu uvijek jako dobro zabavljali, smijali se, iako je pred kamerama bilo puno više suza i vrisaka. I danas se srećem s kolegama iz serije i s nostalgijom se prisjetimo tih godina. Ta uloga pomogla mi je da se izvučem iz teške depresije i ovisnosti o alkoholu za kojim sam posegnula zbog nesretne ljubavi. Mnogo sam patila, život me na trenutke mrvio, nizali su se ljubavni krahovi i profesionalna podmetanja. Mogla sam ostati zatočena u patnji, ali nisam, naučila sam sve puštati iz sebe", otkrila je glumica.

Glumica je u vezi sa sinom bivšeg meksičkog predsjednika Ernesta Zedille dobila je sina kojeg njezin partner nije htio priznati, što je dotuklo Eriku, ali skupila je snage jer je znala da će biti jedini roditelj svom sinu.

"Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htjela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam trudna. Ernesto je bio mlađi od mene i nije htio tada imati bebu. Teško je biti samohrana majka. Moja mama preminula je prije 14 godina, tako da nisam imala ni njezinu pomoć oko sina. Moj Nicolas sin je kakvog sam mogla samo poželjeti. Žao mi je što nije upoznao oca i što ga nije imao pored sebe kao većina njegovih vršnjaka", izjavila je na gostovanju u jednoj TV emisiji.

Glumica ne krije da joj je sin najveća podrška te da joj je život ispunio radošću i srećom.

@erikabuenfiloficial Solo un poquito. #fyp #parati ♬ original sound - paradise_lyrics

Erika se uskoro vraća na male ekrane i glumi u seriji "Obiteljski grijesi" koja će se emitirati na hrvatskom RTL-u.