Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako i kod nas - izmišljeni likovi glasaju na izborima i donose prevagu
@catapa cim nikom od elite ne valja..znas da je dobar ;)
moj glas ide homeru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hillary je najkorumpiranija osoba koja se ikad kandidovala za predsjednika SAD. Trump je totalno pozitivan lik. https://twitter.com/wikileaks
@baha123 slažem se, ne znam čemu minusi. Ko je gledao debate i prijašnje intervjue sa Hillary vidjet će da je ona obicni lažov.
@m.m #Libija #Sirija #Irak #Haiti #Korupcija #KlintonFondacija #Emailovi #KontrolaMedija #Ubistva #Kradja #Laganje #KampanjaMrznje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...trumpov grijh spram aeričkog političkog establišmenta je to što laje javno ono što oni muhabete "u 4 oka". narcisoidan je, bahat, sirov i u suštini napaćen, ali im pomjera guzice onim što napisah u prvoj rečenici. dakle, ključni pitanje usa izbora je: ošmo li izabrat sirovost ili manire. suština je ista.
Amerika sa Trumpom na čelu ne bi bila više broj 1 u svijetu. On jeste dobar biznismen i nije glup naravno kako neki pišu ali bi ga Putin i drugi lideri izvozali ko mazgu. Tip jednostavno nije za predsjednika SAD, nema političko znanje, ne zna se ponašati i pričati kao vrhunski političari. O njegovim rasističkim i šovinističkim stavovima da ne govorimo. Amerikanci to znaju i skoro sam siguran da ga neće izabrati.
ovo je bajato.... davno gledooo
Trump je klasični republikanaca koji želi defanzivnu vanjsku politiku koju je Amerika nekad davno vodila..
moj glas ide homeru.
Trump ce izdati Ameriku rusima.Ameri moraju biti oprezni...Glasam za hillary
Bivsi KGB ubica, celavi patuljak, i najveci psihopata danasnjice - Putin.
Trump i Putin ...dva rođena brata , ne znaš ko je veći idiot
@KolateraI Nemaš pojma o čemu pričaš