Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da su pokusali u potpunosti prekriti najgoru katastrofu i prijetnju covjecanstva ikada. Isto kao sto njihova pravoslavna braca sa Balkana pocinise genocid i pred ocima svijeta negirase pokusase zataskati svoje zlocine prekopavanjem masovnih grobnica. Vidite slicnosti u pravoslavlju?
Sve je to na bazi svjedoka i stvarnih dogadjaja.Mogu oni snimat'sta hoce.Krili su danima sta se zbilo,na kraju su sami sebe ukopali do dna.
Rusi snimaju svoju verziju. Naravno najjeftinija moguća oprema.
Baš kao u seriji, svim sredstvima, pa i lažima svakako, nastoje sačuvati neokaljanost i nepogrešivost države. A na mnogim vlažnim mjestima su bili poltroni koji su kao takvi veoma opasni kad se radi o nečemu osjetljivom, jjer ne koriste i nemaju razum, a najbitnije je im je da se dodvore nadređenima radi napredovanja.
Serija je zaista super urađena.. obavezno pogledati..
Jedini minus serije je što govore na Engleskom
Serija nije losa, ali ovo pretjerivanje u medijima treba zahvaliti dobrom HBO marketingu, tako da je je u potpunosti ovladao pro zapadni pogled na dogadjaj...glavni lik je u Becu rekao jednu verziju a u Rusiji kazao da je to potpuna laz....koju verziju smo mi preuzeli...?
Opet teorija zavjere.I kad su bile poplave to je bilo djelo CIA-e. Kad bi lav pobjegao iz Zoo vrta i to bi bilo djelo CIA-e.
Isto Srbi za sve imaju svoju verziju 😂😂😂😂
NAvijajte za koga hocete, cinjenica je da i Amerikanci i Rusi koriste medije da plasiraju svoje lazi i podvale.
Mislim i ti Ukrajinci, vjeruju svojim očima umjesto da vjeruju Rusima...
A zar nije indikativno da su svi odmah povjerovali u ovu verziju priče? Jesu li se rusi upitali zašto je to tako?
Serija je prikazala upravo nadljudsku hrabrost i požrtvovnost nebrojenih radnika u NE Černobil, vatrogasaca, policajaca, vojnika, liječnika, znanstvenika, običnih ljudi, i to je jedina istina. Svatko bi trebao biti ponosan na takav narod. Njihova je zla kob što su kroz povijest u pravilu imali divljake i tirane na vlasti. Nije čudno da i današnjem režimu upravo istina najgori neprijatelj.
Neka bace koju epizodu i ovi iz Zenice
Prosjecna plata u Beogradu je oko 800 KM vjerovali ili ne, 400 eura..jadi i bijede zamislite juga srbije 200 eura plata