Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno i nema smisla bez Mujice....
Serija u kojoj je Zumra čistacica a Spomenka gospođa,ukojoj su svi brakovi i veze miješani
@BulevarSmehotresa Moj prijatelj srbin pamti svaku frazu iz serije LZN,tako da ti to ne stoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ne treba. Serija bez Mustafe Nadarevica nije ni blizu interesantna kao sto je s njim bila. A i generalno je serija na pocetku bila zaista zanimljiva, ako se sjecate onih starih epizoda medjutim vremenom su se pojavili neki novi glumci i ona je izgubila svoj smisao, bar meni. Ali svakako da je najveci pecat ostavio legenda Mustafa Nadarevic.
@Mrvica22 Serija je na kraju izgubila taj Sarajevski humor, i postala je komercijalna. Ove zadnje epizode su se vise gledali u regionu nego u Bosni.
@KURCIC2004TE Ma da. Na pocetku jako gledana, medjutim kasnije se izgubio smisao skroz i najmanje je bilo tog sto kazes humora. Isti slucaj i sa "Viza za buducnost" npr. Uostalom nista ne moze biti interesantno predugo, jednostavno se gubi interes kod ljudi, kreativnost producenta nije na istom nivou kao nekad, novi glumci ti nikad nece biti interesantni kao stari jer si na njih vec navikao...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bez Mustafe Nadarevića je ne bih ni gledao, legendarni glumac koji je seriju obogatio svojim likom. Pokoj mu duši. Tako simpatičan i drag lik je bio za tu seriju.
serija je postala dosadna svakako i cak i naporna! a legenda ce uvijek ostat legenda
ne mogu vjerovati (sarkazam)
JEST MI KRIVO, AL KAKO JE TAKO JE! NE BI SERIJA BEZ IZETA IMALA SMISLA
Kada su dinu mehmeda mujkica sahranili od tad je serija postala teze sranje
To dovoljno govori kolko je ostatak ekipe lošššš...
Serije sa Dinom, Combetom i Refkom cu da gledam dugo dugo dugo ....
Nema smisla bez Izeta..
O ukusima se ne raspravlja , nekom je LZN losa serija, nekom dobra a nekom odlicna. Meni u biti dodje kao dobar kucni prijatelj koji je uvjek dobro dosao . Iako smo svi u kuci gledali sve epizode vise puta niko se ne buni kad po x put na nekom kanalu odgledamo dragu humoristicku epizodu LZN.
Svako ima pravo izbora, ali diskutabilna je serij. Konstantno se provlače neke provokacije, vakjda zato je i nisam gledao?
Falim te Bože
Iako mi je serija postala ispiranje mozga , realno da ste odlučili snimati bez njega bila bi glupost žešća ... lzn bez izeta ko mućke bez delboya
Banjalucanina koji je uspeo da nasmije cijeli Balkan, on i Drasko Stanivukovic vidi se da su rodjeni Banjalucani, dijele jedinstvo i pravednost.
Trebali ste prestat snimat jos prije 10 godina
Serija nije bila interesantna a tek sad ne bi bila.